>>Naslovna         >>Prezentirajte se sa nama
 

Apartments & Accommodation in CroatiaDubrovnik

Apartmani u Hrvatskoj Hrvatski Deutsch Slovenski English Apartmani Hrvatska
 
 
 

Apartmani Basina otok Hvar Hrvatska

 
 
BasinaBasina - Hvar
Basina - otok Hvar
Naselje sa oko 140 objekata (uglavnom vikend objekti), smješteno na sjevernoj strani otoka Hvara, udaljeno od Jelse 7 km, Starog Grada 7 km i Vrboske 3 km. Morskim putem udaljeno podjednako od Jelse, Vrboske i Bola na otoku Braču (oko 3 Nm) što je pogodno za vožnju malim brodicama i gliserima. Ovo područje je mjesto za pravi odmor bez automobila i previše turista. Naselje je smješteno u tri prekrasne uvalice tako da se može izabrati kupanje na šljunčanoj plaži, sunčanje na ravnim kamenim terasama ili skakanje sa litica u more. Područje je vrlo interesantno za surfere (posebno početnike).
Otok Hvar
je čudesan i znamenit po svemu, po svojoj prirodi koja je ovdje oslikala jedan od najljepših pejzaža na Mediteranu, po ugodnoj i zdravoj klimi, po čistom, nezagađenom krajoliku, po žestokom i opojnom mirisu lavande, ružmarina i vrijesa, po bistrini i modrini svoga mora i čarobnim krajolicima svog podmorja, po svojoj vedroj i živahnoj svakodnevici, po drevnoj i slavnoj povjesnici, po znamenitim renesansnim pjesnicima, po prvom građanskom kazalištu u Europi, po svojoj privlačnoj urbanoj puti (za koju netko reče da je ženske prirode), po svojoj kulturno - umjetničkoj baštini, po najdužoj tradiciji organiziranog turizma u Hrvatskoj po svojim duhovitim i šarmantnim domaćinima i njihovoj nemjerljivoj ljubavi prema svom gradu, po svojoj magičnoj moći da zanese i trajno zarobi svakog tko jednom stupi na njegovo tlo.
 
   
 

Smještaj u Basini - otok Hvar

Za više informacija o apartmanu kliknite na sliku !

Direktan kontakt s vlasnicima. Bez provizije!

 
Smještaj Basina Hvar| Apartmani Basina Hrvatska | Smještaj Basina | Apartmani Basina Hvar | Smještaj Basina | Apartmani Basina Hvar