Popular Tours

Apartmaji Hrvaška

    Pocitek na Hrvaškem

       Sobe na Hrvaškem

          Vile na Hrvaškem


Predstavljamo apartmaje širom Hrvaške. Od Jadranske obale do notranjosti Hrvaške lahko izbirate med apartmajo na morju, v mestih, pa tudi v planinah in na izoliranih mestih, kjer vam je zagotovljena privatnost. Poiskati apartma in uresniciti tiste enkratne in nepozabne pocitnice na Hrvaškem je laže z nami. Neposreden stik z lastniki. Brez provizije!

Apartments - croatia info

vam je na voljo, želimo vam sprošcene pocitnice na Hrvaškem. Uživajte v našem cistem jadranskem morju, prelepih planinah in nacionalnih parkih dih jemajoce lepote. In prepricajte se v živo o našem tradicionalnem gostoljubju in kulturi.

Najdite nastanitev, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Imate možnost izbrati, kam želite iti in kje se nastaniti. Tako prekrasno pokrajino, kot jo ima Hrvaška in zlasti njena Dalmacija, je preprosto treba videti. Mi vam nudimo bazo podatkov o širokem izboru apartmaja na hrvaškem, apartmaja hrvaška na morju, apartmaji hrvaška na otokih, apartmajo hrvaška v notranjosti, tako da lahko cisto vsak najde nekaj po svojem okusu in preživi prekrasne pocitnice na Hrvaškem!